5 Ocak 2023 Perşembe

Barış Yiğit Estetik Kliniği

 


Özellikle de son yıllarda en çok yapılan estetik operasyonlarından birisi burun estetiği olarak biliniyor. Görünüş ya da sağlık sebeplerinden dolayı burun yapısından memnun olmayan kişiler ise, estetik alanında kendini kanıtlamış ve geliştirmiş kişilerin bu operasyonu yapmasını tercih ediyor. 2019 yılında Fethiye’de kendi estetik kliniğini açan Yrd. Doç. Dr. Barış Yiğit bu konuda tereddüt yaşayan kişilere sonsuz hizmet sunmaktadır. Bu klinik içerisinde birden fazla estetik operasyon yapan Barış Yiğit’in ekibinde, estetik alanında uzman kişiler de yer almaktadır.  Doğumdan sonra eski görüntüsüne kavuşmak isteyen kadınların da estetik kaygılarına cevap veren bu klinik sayesinde herkes istediği görüntüye kavuşmaktadır.

Doğum Sonrası Estetik

Yrd. Doç. Dr. Barış Yiğit’in kliniğinde en çok tercih edilen işlemlerin başında ise annelik estetiği gelmektedir. Bu estetik işlem, doğum yaptıktan sonra kadınların vücutlarında oluşan kötü görüntüyü ve deformasyonları bir ya da birden fazla seans içerisinde toplama işlemidir. Bu estetik türü, isteğe ve vücudun almış olduğu şekle göre birden fazla işlem de görebilir. Bu işlem için öncelikle karın bölgesinde biriken yağ tabakaları alınır. Daha sonra isteğe göre göğüslere işlem yapılır ve karın germe işlemi ile estetik sonlanır. Bu sayede kadınlar, hamile kalmadan önceki görüntüsüne kavuşurken aynı zamanda karındaki çatlak izlerinden, sarkmış ve hacmini kaybetmiş göğüs görüntüsünden tamamen kurtulmuş olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...