1 Ocak 2023 Pazar

Rulman Fiyatları

 


Rulman fiyatları kullanılacak olan rulmanın özelliklerine ve boyutlarına bağlı olarak değişmektedir. Yüksek teknoloji ile üretilen rulmanlar birbiri ile farklı ve ters yönde hareket eden parçaların tam bir uyumu içinde çalışmasını sağlamaktadırlar. Bundan dolayı dört farklı parçadan oluşur. Birbiri içine geçen iki halka ile basit bir rulman oluşur. Her makinenin düzgün çalışması için uygun boyutlarda rulmanın seçilmesi gerekmektedir

Cemal Rulman olarak dünyanın en kaliteli rulmanlarının ithalatını yapmaktayız. İthal ettiğimiz rulmanların ülke içinde dağıtımını da mükemmel şekilde yapmaktayız. Hareketli makinelerin minimum enerji ile maksimum verimli olarak çalışmasını kaliteli rulmanlarımızla sağlamaktayız. İhtiyaç duyduğunuz rulmanların özelliklerini ve boyutlarını belirtmeniz halinde size uygun fiyat teklifini hazırlamaktayız.

Yataklı Rulman

Yataklı rulman hareketli millerin sahip olduğu yataklanma işlevini yerine getiren parçalardır. Milin sabit kalması ve eksenel kuvvetlerde milin salınımını yataklı rulmanların önlediği görülmektedir. Bu rulmanlarda sürtünme katsayısı düşük olduğundan alınan verim yüksektir. Ağır yük alan makineler için oldukça uygun olmaları ile dikkat çekmektedirler. Yüksek hızlı olması istenen makinelerde kullanılması tercih edilmemektedir.

Yataklı rulmanlar eksenel ve radyal yükleri taşıma anlamında başarılıdırlar. Eksenel boyutları küçük, radyal boyutları ise daha büyüktür. Ağır yükleri kaldırma konusunda başarılı olmalarının yanında sesli çalışmaları gibi eksi yönleri de bulunmaktadır. Tüm rulman çeşitlerini firmamız ihtiyacınıza uygun olarak sunmaktadır. Kaliteli olmaları ile makinelerin sorunsuz çalışması mümkün olmaktadır. Tüm rulmanlarla ilgili detaylı bilgi için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...