29 Ağustos 2022 Pazartesi

Bağlama Duası İşe Yarar Mı?

 


Bağlama büyüsü, genellikle iki kişiyi kavuşturmak için kullanılan beyaz kategorisinde bir büyü türüdür. Bağlama duası ise, büyü işlerine girmekten çekinen kişiler tarafından uygulanan daha az başarı oranına sahip olsa da yapılması çok daha kolay bir yöntemdir.

Hepimiz birilerini seviyoruz, bazen elde ediyoruz bazense aşkımızı cevapsız bir şekilde kucağımızda buluyoruz. Böyle durumlarda ise hırsımıza yenik düşüp büyü ve dua gibi yöntemlere başvuruyoruz. Bağlama duası da tam olarak bu gibi durumlarda kullanılıyor.

Birbirini seven ya da sevmeyen iki insana uygulanan bu duada, Allah’tan bu eşleri kavuşturması için yardım istiyoruz. Duamızın sonunda, ona sonuna kadar güveniyoruz ve aşkımızı cevapsız bırakmaması için Allah’tan medet umuyoruz.

Aslında her zaman yaptığımız gibi, büyülerden önce de duayı kullanmalıyız. Şüphesiz ki elimizden geleni yaptıktan sonra dualara güvenmek, işimizin hayırlı bir şekilde sonuçlanması için oldukça iyi bir yöntemdir.

Bağlama işlemi için yapılan dualardan çok fazla bulunmaktadır. Ancak bunlardan hangisi kesin sonuç gösterir diye soracak olursanız, aşağıdaki duayı kullanabilirsiniz. Bu duayı günde 2 defa okumanız ve 41 gün boyunca uygulamanız yeterli olacaktır.

"Allâhümmahrik ve heyyic kalbi ve akli fülan alâ hubbi fülan bil mehabbetil kaviyy-etî veşşedîdeti min ğayri mühletin bilâ ihtiyarin velev kâne fîhi hayran, bil aceli ve sür-ah."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...