10 Şubat 2022 Perşembe

Geri Getirme Büyüsü Nedir?

 

 


Büyüler kendi içerisinde farklı alanlara ayrılmıştır. Çünkü her büyünün etki göstereceği alan birbirinden farklıdır. Bu makalemizde anlatacağımız geri getirme büyüsünü size daha anlaşılır olması açısından biraz daha hikâyeleştirelim. Mesela bir sevgiliniz var ve siz her şeyin yolunda gittiğini düşünüyorsunuz. Sevgiliniz ya da siz mutlu birlikteliğiniz içerisinde şeytana uydunuz ancak bu duruma rağmen siz yine de onu bırakmak istemiyorsunuz. İşte bu durumda yapılması gereken geri getirme büyüsü olacaktır. Çünkü sevdiğiniz insandan özür dilediğiniz halde gururuna yenik düşerek size tekrar geri dönmek istemeyecektir. Bunun için sevdiğiniz insanı ikna edebilmenin en kolay ve en hızlı yoludur.

 

Giden Sevgiliyi Geri Getirme

Aldatmalar söz konusu olduğunda aşk bitmemiş olsa bile gurur daha fazla ön plana çıkacaktır ve ister istemez kişiler ayrılmak zorunda kalacaktır. Gideni geri getirme büyüsü ise çiftlerin ayrılmamasını sağlayacak en etkili büyüler arasında yer almaktadır. Büyülerden beklenen etkiyi görebilmek için dikkat edilmesi gereken ilk kural medyum hocanın güvenilir olması ve sizin kesinlikle doğruları söylemenizdir. Büyüyü ne amaçla yaptırdığınız açık bir şekilde belirtmiş olmanız demek medyum hocanın yapacağı büyünün de etkili olmasını sağlayacaktır. Gerçek bir medyum kimsenin hayatını alt üst edecek büyüleri yapmayacaktır. Çünkü büyülerin etkisi yüksek olduğu için yanlış ya da hatalı yapılan bir büyü hem zaman kaybı olacak hem de beklentilerin dışında sonuçlar ortaya çıkarabilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...