25 Mayıs 2023 Perşembe

Kalıcı Oje Uygulaması

 


Bilinen ojelerin aksine tırnaklarda çok daha uzun süre zarfında dayanabilen kalıcı oje uygulaması ayak ya da el tırnaklarına uygulanabilir. Yapılan işlemin kalıcı olması için de UV ışık teknolojisinden yararlanılmaktadır. Bu ışık teknolojisi ise bu işlem için kullanılan elektrikli cihazlarda sağlanır. Protez tırnak işlemi ile de sıklıkla karıştırılan bu işlemde tırnak yapısına bir işlem uygulanmaz.  4 haftaya kadar dayanabilen bu işlem, bu süre zarfından sonra kendi kendine tırnak üzerinden kendisini artar.  15 – 20 dakika arasında süren bu işlemin her aşamasında UV ışık teknolojisi kullanılmaktadır.

Bu sayede de tırnaklara sürülen oje çok daha hızlı ve kalıcı bir şekilde kurur. Eğer yapılan işlem belirlenen süreden daha erken bir şekilde soyulmaya başlanıyorsa, UV ışığı olması gerektiği gibi kullanılmamış demektir. Evde de uygulanabilen bu işlemi, tırnaklarınıza zarar vermemek için eşinin ehli olan güzellik merkezlerinde yaptırmanız sağlığınız için oldukça önem taşımaktadır.

Tırnak Bakımı Nasıl Yapılmalı?

Ellerimizin sürekli kimyasallarla temas etmesi hem deri yapımızı hem de tırnak yapımızı bozabilir. Düzenli olarak bakımı yapılmayan ellerde de belli bir süre sonra kurumalar ve çatlamalar oluşurken tırnaklarda da sertleşir ve doğal yapısı bozulur. Bu yüzden de el ve tırnak bakım için gerekli olan tüm önlemler alınmalıdır. Evde tırnak bakımı için yapılacak en doğal yöntem limonlu ılık sudur. Fakat yapılan bu işleme rağmen tırnak bakımı sizler için yeterli değilse güzellik merkezlerine gidip istediğiniz işlemi kolaylıkla yaptırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...