29 Mart 2023 Çarşamba

İstanbul Vegan Restoranlar

 


Vegan bireylerin sayıca artmış olması ile birlikte pek çok restoran menülerine vegan içerikler ekleme yaptıklarını söylemektedirler. Veganlar hayvanların zarar görmesi ile hazırlanmış her türlü yiyecek ve içeceğe karşı oldukları için bu restoranlar tarafından hazırlanan gıdaların gerçekten vegan olup olmadıkları konusundan kafalarında soru işaretleri yer almaktadır. Tamamen vegan bireylere dönük açılmış ve tamamen vegan menüler ile hizmet sunan İstanbul içerisindeki birkaç restoranı sizler için derledik.

İstanbul vegan restoranlar arasında adı en sık duyulan restoranlar; Healin Foods, Bi Nevi Deli, Helvetia, Veganarsist’tir. Bu restoranlar müşteriler tarafından çok övülen ve büyük beğeni toplamış restoran ve kafelerdir.

Türkiye’nin En İyi Restoranları

Türkiye, her bölgesinde birbirinden farklı tatlar barındıran bir ülkedir. Yedi bölgede yöresel pek çok lezzete ulaşmak mümkün olsa da bu yazımızda belli başlı iyi gastronomi derecelendirme kriterine de uyan restoranlara yer verdik. Salt Galata’da yer alan Neolokal, Yeni Anadolu Mutfağı konseptli ve Şef Mehmet Gürs tarafından açılan Mikla, 25 yıldır boğaz manzarası ile misafirlerini ağırlayan Sunset Grill&Bar, 2019 yılından bu yana Bomonti’de misafirlerini ağırlayan ve misafirlerine lezzet şöleni sunan TURK Fatih Tutak, 4 yıl önce hizmet vermeye başlayan ve Urla’da açılan Od Urla Türkiye’de büyük beğeni toplayan ve Türkiye’nin en iyi restoranları arasına girmeye hak kazanan restoranlardandır. Bunlar haricinde pek çok bölgede farklı güzel restoranlar yer alsa da adını duyurmayı en çok başaran restoranlar bu şekildedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...