13 Mart 2023 Pazartesi

Hms Otel Programı ve Kanal Yöneticisi

 


Otel programları, oteldeki tüm birimleri, müşterilere ait verileri, yapılan rezervasyonların yönetimini ve buna benzer pek çok farklı kalemi tek bir sistem üzerinden yönetmeye imkan tanımaktadır. Otel programları aynı zamanda işletmenin verimliliğini artıracak fırsatları da analiz etmeye olanak tanımaktadır.

Otel programı; pratik kullanımı, kolay öğrenilebilmesi ve bulut tabanlı olması sayesinde internetin olduğu her yerden tek bir cihazdan oteli yönetmeyi mümkün kılmaktadır. Hms kanal yöneticisi ile otelin tüm odalarının müsaitlik durumu kontrol edilebilmekte ve meydana gelebilecek fiyat değişiklikleri tek bir panelden yönetilebilmektedir. Hms otel programı, sahip olduğu bu avantajlar ile otel kullanıcılarının işini oldukça hızlandırmakta ve zamandan dahi tasarruf sağlamaktadır.

Hms Hotspot Sistemi Hakkında

Hms otel yazılımı ile ön büro, ön muhasebe, online rezervasyon, kimlik bildirim modülü, kanal yönetimi, misafir ilişkileri, kimlik tarama, temassız menü ve buna benzer birçok özelliğe tek bir programda ulaşılabilmektedir. Hms hotspot sistemi ile kullanıcı bilgileri otomatik olarak oluşturulmakta ve bu bilgiler check-in işlemi yapıldığı anda aktif hale gelmektedir. Check-out işlemi yapıldığı zaman ise başka bir işleme gerek duyulmadan kullanıcı bilgileri otomatik olarak iptal edilmektedir. Kullanıcılarına her anlamda farklı imkanlar sunan Hms otel programı, birçok ihtiyaca aynı anda cevap verebilen eşsiz bir yazılımdır. Sunmuş olduğu  farklı avantajlar ile kullanıcılarının yüklerini oldukça hafifleten Hms otel programı, sizleri bu imkandan faydalanmaya davet etmektedir.        

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...