19 Eylül 2022 Pazartesi

Binance Güvenilir mi?

 


Kripto paralara olan ilgi arttıkça elinde parası bulunan yatırımcılar daha fazla araştırma yaparak kripto borsasını iyice öğrenmeye başladılar. Piyasada birçok kripto para olmasına rağmen halen dolandırıcılık işlemleri ve siber saldırıların olduğunu düşünerek korkan yatırımcılar borsa konusunda en güvenilir platformun hangisi olduğunu merak ettiler. Binance güvenilir mi? Sorusu da buradan ortaya çıkmıştır. Bizde dünyada en çok kullanıcısı olan Binance’yi sizin için ele almaya çalıştık.

Binance Ne Kadar Güvenilir?

Binance tr güvenilir mi? Sorusunun yanıtını verebilmek için ilk olarak Binance nedir? Sorusunun yanıtını bulmak gerekiyor. İlk kez 2017, yılında hayatımıza girmiş olan bu kripto borsası toplamda 15 milyon dolarla hayata geçirilmiştir. Bu borsaya yatırım yapan kişiler bunun karşılığında kripto para ticareti yapmaya başlamışlardır. Şu en bireyselin çok daha üzerine çıkmış olan kripto para kullanımını ülke başkanları da tercih etmeye başlamıştır. Kripto paraları güvenilir yapan en önemli özellik ise herhangi bir yönetenin olmamasıdır. Borsa ya da diğer yatırım araçlarının tamamı devletin denetimi altında olduğundan devletler istedikleri anda bu piyasalara müdahale edebilirler. Dolayısıyla borsa müdehale edildiği halde ne kadar güvenilir ise kripto para borsası da aynı şekilde güvenlidir.

Daha önce bu piyasaya girmemişseniz ya da herhangi, bir kripto para ticareti yapmamışsanız endişeleriniz normal olabilir, ancak bunun gereksiz olduğunun altını çizebiliriz. Bunun için güvenli bir şekilde alım satım yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...