19 Temmuz 2022 Salı

Tek Kullanımlık SMS Numarası

 


Cep telefonu kullanıcılarının en büyük sorunları arasında istenmeyen mesajlar var. Bir kullanıcı önemli bir mesaj beklediği anda istenmedik gereksiz bir reklam mesajının gelmesi sinirlerinin de yükselmesine neden olur. Hatta tanımadığı bu numaradan daha önce hiçbir işlem yapmış olmamasına karşın. Büyük ihtimalle bu numaralar bazı firmaların işlem sırasında cep telefonu numarasını istemesinden kaynaklanmaktadır. Doğal olarak bu sinir bozucu durumun önüne geçebilmek için yapılması gerekse şey ise tek seferlik SMS sitemini kullanmaktır.

Bu sistemin ne olduğunu merak edenlere belirtelim. Gerçekte var olmayan bir numara. Online olarak alınabilen bu numaralar sizden bir firmanın kod göndermek için telefon numaranızı istemeniz halinde verilir.

Sanal telefon numarasını almakta çok kolaydır. Yapmanız gereken şey internetteki bu işi yapan firmalarla iletişime geçmek ya da internet sitelerini ziyaret etmektir. İnternet sitelerinde özel olarak hazırlanmış paketler vardır. Paketlerin tamamının özelliği ise kullandığınız numaranın gerçek olmamasıdır. Bazı numaralar bir kez kullandıktan sonra da hemen kapanmaz. Böyle bir durumda numarayı kullanmaya devam edebilirsiniz. Ancak işinizin acil olduğu ve daha sonrasında size aynı numaran dönüş yapılması gerektiği hallerde kullanmamanızdır.

SMS Onay Sisteminin Avantajları Nelerdir?

Sms onay sistemini kullanmanın birçok faydası vardır. En önemli faydası ise kullanıcı gizliliğinin ön planda tutmasıdır. Yani siz istemediğiniz sürece kimseye kendi özel numaranızı vermek zorunda kalmazsınız. İstediğiniz tüm platformlarda bu numarayı kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...