9 Temmuz 2022 Cumartesi

Etek Seçerken Neler Dikkat Etmeli?

 


Etek tercihi son dönemlerde çok merak edilen soruların başında yer alıyor. Seçeneklerin fazlalaşması ve havaların giderek daha fazla ısınması ile birlikte etek tipleri de değişiklik gösterdi. Her kadının dolabında olması gereken farklı türlerde etekler arasından hangisini tercih etmek daha mantıklı olacaktır? Öncelikle bu sorunun cevabı ile başlayalım. İlk olarak vücut tipinizi belirlemeniz son derece büyük bir önem arz edecektir. Bu sayede daha uygun bir etek modeli tercih etmek kolaylaşacaktır.

Bu konuda önemli bir hatırlatmak yapmakta fayda bulunmaktadır ki, vücut tipiniz sadece etek tercihi konusunda değil, hemen hemen tüm alışverişlerinizde de işe yaramaktadır.

Vücut Tiplerine Göre Etek Tercihi

Vücut tipinizin farklı olmasına göre farklı etek tercihleri yapabilirsiniz. Örneğin dikdörtgen vücut tipi için en uygun etek tipi asimetrik ve midi kesimler olarak ön plana çıkmaktadır. Ters üçgen tarzı içinde mini ve süper mini etekleri havalı bir sokak kombini ile denemek çok farklı bir görünüm elde edilmesini sağlar.

Aynı şekilde kum saati vücut tipine sahip olan kişiler içinse, kalem etek son derece başarılı bir tercih olabilir. Bunun dışında bir de armut tipinde vücutlar bulunur bunlar içinse daha çok a kesim etekler önerilmektedir. Bunlar dışında da vücut tipinize göre farklı etek seçeneklerinin önerildiğini belirtmek istiyoruz. Daha detaylı bilgi sahibi olmak için adresimize de göz atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...