29 Haziran 2022 Çarşamba

Çene Botoksu Hakkında Bilgi

 


Daha estetik bir görünüm elde etmek için yapılan çene botoksu bazı durumlarda gerekli olabilmektedir. Bilindiği üzere çene bölgesinde masseter kas bulunur ve bu kas zaman içerisinde büyümeye başlayabilir. Bu büyümenin en büyük nedeni ise diş sıkma, gıcırdatma, stres yada diğer faktörler olabilir. Çene kasının dışarıdan görülecek şekilde büyümesi ise kişide rahatsız bir görünümün ortaya çıkmasına neden olabilir. Hal böyle olunca çene kası da pek hoş olmayan bir görüntünün ortaya çıkmasına neden olabilir.

Böyle bir durumda çene kaslarına cerrahi bir operasyonla müdahale etmek yerine masseter botoksu yapılarak daha normal bir görünüm elde edilmesi sağlanabilir.

Faydaları Nelerdir?

Öncelikle masseter kasının gelişmesi yaşam kalitesini çok fazla etkilemeyecektir. Çoğunlukla görsel açıdan rahatsız edici kare bir çene yapısı ortaya çıkarabilir. Yine de cerrahi operasyona gerek duymaksızın yapılan bu uygulama sayesinde hem ayrıcalıklı hem de farklı bir botoks uygulaması ön plana çıkabilir. Burada öncelikli olarak çene yapısının inceltilmesi sağlanır ve yüz daha zarif bir görünüme sahip olur.

İğneler yardımıyla herhangi bir acı hissetmeden uygulandığı için hemen hemen herkes tarafından tavsiye edilmektedir. Bunun dışında çene sıkma ve diş gıcırdatma kaynaklı olarak ortaya çıkan ağrılardan da rahatlıkla kurtulmanız söz konusu olmaktadır. Sadece bu konuda değil aynı zamanda çene şeklinden memnun olmayan kişiler tarafından da masseter botoksu yapılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...