1 Haziran 2022 Çarşamba

Buzlu Pleksi

 


Genel itibarıyla aydınlatma ürünlerinde kullanılan buzlu pleksi, ham maddesi akrilik olan bir üründür. Işığı kırma niteliği sayesinde, led difüzör olarak çok sık kullanılır. Led ışık kaynağı saf şekilde kullanıldığı takdirde, insan gözünü rahatsız eder. Kullanılan difüzörler, ışığın homojen dağılımını ve algı karmaşasını engeller. Söz konusu olumlu özellikleriyle buzlu pleksiye, yaygın bir rağbet vardır. 

Dekorasyon ve reklam amacıyla fazlasıyla tercih edilen bir ürün türü olarak bilinir. Düzgün bir kalınlığı olan ve kolay şekil verilebilen pleksi ürünler, günlük hayatın içerisinde sıklıkla görülen ürün grupları arasında yer alır. Kullanımından son derece memnun kalınır ve ürün, çevredekilere de tavsiye edilir. Dekor ve tasarım hususunda müthiş bir şıklık sağlar.

Buzlu Pleksi Nedir?

Isı verilerek son derece kullanışlı bir şekillendirme elde edilen buzlu plekside, arkanın net görülmesi de engellenmiş olur. Sert ve parlak bir yüzey sahibi üründe, cama göre ısı iletme oranı daha azdır. Ürüne, vakum yoluyla ve basınç aracılığıyla istenilen form rahatlıkla verilebilir. Ürün, soğumaya tabi tutulduktan sonra şeklini korur.

Şeffaf pleksi vasıtasıyla hobi ürünlerin ortaya konulması ve sergilenmesi daha kolay bir hal alır. Bu nedenle, hobi ürünlerinin yapımında pleksi kullanımı bir hayli yüksek düzeydedir. Beyaz pleksi de şeffaf pleksi gibi kabul gören ve çok sık kullanılan bir ürün olarak ön plana çıkar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...