25 Mart 2022 Cuma

Elektromanyetik Sirayet Nasıl Gerçekleşir?

 


Cep telefonu, televizyon ve bilgisayar gibi elektronik cihazlar vasıtasıyla ortamdaki elektromanyetik kirlenme artar. Zamanının büyük çoğunluğunu bu şekilde geçiren insanın durumdan etkilenmemesi imkansızdır. Bu duruma kentleşme, doğadan ve topraktan tamamıyla uzaklaşma da eklenince negatif yükün vücutta günden güne daha fazla biriktiği söylenebilir. Yaşanan tüm bu olumsuzluklar, zamanla bel, omuz ve sırt gibi vücudun çeşitli bölge eklemlerinde çok ciddi ağrıların oluşmasına sebebiyet verebilir; böylelikle yaşam kalitesi bir hayli düşer.

Elektromanyetik Arınma Nedir?

Vücudumuz gün boyu pek çok elektromanyetik gücün tesirine girer ve bu etkenlerden olumsuz yönde etkilenerek çıkar. Ortama yayılmakta olan radyo frekanslar, önlenemez bir şekilde vücuda etki eder ve vücudun bu tarz unsurlarla sürekli bir şekilde mücadele etmesini bir hayli zorlaştırır. İşte bu gibi durumlar için insanlar, elektromanyetik arınmaya ihtiyaç duyarlar.

Elektromanyetik arınma İzmir ilinde biyofrekans terapileri sayesinde ciddi boyutlarda gerçekleştirilir. Tedavi, arınmanın etkin bir şekilde tamamlanmasıyla olur. Tedavi sonrası tedavinin etkilerinin uzun süreler hissedilebilmesi için hastalardan, elektromanyetik alanlardan olabildiğince uzak durmaları ve evlerinde dinlenmeye geçtikleri sırada tüm cihazları kapatarak elektromanyetik yayan unsurları tamamıyla ortadan kaldırmaları tavsiye edilir.

Elektromanyetik arınma gibi vücudu olumlu yönde etkileyen bir diğer tedavi yöntemi, ozon tedavisi olmaktadır. Ozon tedavisi etkin oksijen kullanımını arttırır. Yine ozon tedavisi olumluluğunda biorezonans terapisi de uygulanır.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...