22 Şubat 2022 Salı

Cam Nargile Nedir?

 


Cam nargilenin, hammaddeleri arasında yer aldığını söyleyebiliriz. Yani nargileyi oluşturan temel malzemeler arasında cam ilk sırada yer almaktadır. Cam uzun ömürlü, dayanıklı ve kokusuz bir malzeme olduğu için nargile için biçilmiş kaftan denilebilir. Piyasada satılan nargilelerin neredeyse tamamında cam kullanılmaktadır. Cam kullanılan nargilelere cam nargile denir. Bazı nargileler tamamen camdan yapılır yani ser boru şişe mızrağının tamamı camdır. Bazı nargilelerde sadece şişe kısmı camdır ve bu iki nargile cam nargile olarak adlandırılır. Genellikle nargile şişesi camdan üretilir. Bunun nargilenin yaklaşık %50-60'ını oluşturduğu söylenebilir.

 

Cam Nargile Türleri Nelerdir?

Kullanılan birçok farklı cam türü vardır. Yani şeffaf cam, mat cam, renkli cam en çok kullanılanlardır. Tabii bazı üreticiler de farklı cam modelleri kullanıyor. Cam nargile takımları maliyeti ile doğru orantılıdır. Cam pahalı bir malzemedir ve cam nargile fiyatları cam kalitesine ve cam oranına göre değişiklik gösterebilir. Nargile takımları firmamız olarak birçok farklı cam nargile çeşidi üretmekteyiz. Ürettiğimiz nargile modellerinin tamamı kendi tasarımımız ve üretimimizdir. Bu nedenle kullandığımız malzemelerde yüksek kaliteye önem veriyoruz. Kaliteli ürünler üretmenin yanı sıra şık ve modern tasarımlı ürünler üretmekteyiz. Bu anlamda cam nargileler hem şık hem de moderndir. Ürünlerimiz dünyanın birçok yerinde sevilmekte ve tercih edilmektedir. Firmamızdan istediğiniz zaman cam nargile ürünlerini kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...