4 Ekim 2021 Pazartesi

Mining Nedir?


Mining nedir sorusu kripto paraların son zamanlarda oldukça meşhur olmasından kaynaklı olarak popüler bir soru haline gelmeyi başarmıştır. Mining yani kripto para madenciliği özel donanımlar ile birlikte kripto para kazıma işlemidir. Teorik olarak söyleyebiliriz ki bir bilgisayarınız ve internetiniz var ise mining yapmanız mümkündür. Yalnız teoride bunun olduğunu dile getirmemiz tekrar gerekiyor. Zira bunun için özel donanımlı ekran kartları olması gerekli ve bunun haricinde yine birçok şeye ihtiyaç duyulmaktadır. Bu işlemler oldukça zor olabileceği için miningdestek almanız gerekebilmektedir. Rig kurulumu gibi işlemlere ihtiyaç duyacağınız için profesyonel yardım almanız gerekebilir.

Mining Nasıl Yapılır?

Mining yapmak için birçok farklı yöntem denenebilmektedir ve bu işin maliyetli olmasından dolayı hangi yöntemin tercih edildiği önemlidir. SIC madenciliği veya CPU madenciliği gibi yöntemler mantıklı olabilmektedir.  Bulut madenciliği de bu dönemde oldukça karlı olabilmektedir. Kripto para madenciliğinden para kazanmak elbette mümkündür; ama maliyet probleminin çözülmesi için profesyonel destek alınması oldukça önemlidir. Yeterli donanım ve alt yapıyı sağladıktan sonra hangi madenciliği yapacağınıza karar vermeli sonrasında da bu yönde bilginizi kullanabilmeniz. Mining işlemlerinde hangi kazanç yönteminin kullanılacağı hakkında bilgi almanız gerekmektedir. Kripto para madenciliğini günümüzde yapmak oldukça zordur ve para kazanma da oldukça zordur. O yüzden de kendi başınıza sıfırdan para kazanmak zorlu bir süreci ifade etmektedir.  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...