3 Ekim 2021 Pazar

Bebek büyüsü

 


Bu büyü yapılırken motifi sayesinde bebek büyüsü adını almıştır. Bu büyü  yapılırken yapılacak kişi erkek ise erkek bebek, kadın ise kadın biçiminde kumaş parçalarından bebekler yapılır. Bu büyüyü geliştirmiş olan kişiler Fransa medyum hocalar olarak bilinmektedir. Bebek yapılırken büyünün yapıldığı kişi düşünülür. İğne gibi sivri aletler kullanılarak bebek üzerine delikler açılır. Bu deliklerin açılmasındaki amaç ise büyünün yapıldığı kişiye zarar vereceği düşüncesidir. Hatta bu büyünün sonuçlarının ağır olması sebebiyle birçok medyum şikayet edildi diye konuşulmaktadır. Bu büyünün en ağır etkisi sakatlık veya ölüm olarak sonuçlanır. Bu büyüyü birbirinden nefret eden kişiler tercih etmektedir.

 

Ateş büyüsü

Bu büyü çeşidi ise genel olarak hayvanlar üzerinde kullanılmakta olan bir büyüdür. Bu büyü yapılırken domuz, keçi ve fare gibi bazı hayvanların başları kopartılır sonrasını ateşe atılırdı. Hayvanlar işkence edilmesi sebebiyle çokça medyum şikayet almıştır. Hayvanların başları kopartılarak atıldığı ateş sönene kadar bu ateşin başında beklenir. Sabaha kadar başında büyülü sözler okunurdu. Bunun sebebi ise büyünün daha çok zarar vermesidir. Bu sebeplerden dolayı büyü yaptıracak kişinin büyülü sözleri çok iyi bilmesi gerekmektedir. Bu büyünün asıl yapılış amacı anlaşılacağı üzere karşıdaki kişiye hayatı zindan etmektir. Yapan kişi sayısı oldukça azdır. Genel olarak Fransız medyum hocalar yapmaktadır. Çünkü oldukça ağır sonuçları olan bu büyü ölümlerle sonuçlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...