6 Temmuz 2021 Salı

Joybet Üye Olma

 

Joybet üye olma işlemine geçmeden önce Joybet giriş adresi üzerinden siteye erişim sağlamanız gereklidir. Ana sayfada yer alan kayıt ol linkine tıklayarak üyelif formuna ulaşabilirsiniz. Bu aşamada kullanıcıların doğru bilgiler ile üye olmaları gerekir ki, sonrasında sorun yaşamasınlar. Bu aşamada bahis severlerden istenilen kimlik numarası sadece üyelerin güvenliğini sağlamak adınadır. Eğer yanlış kimlik numarası girilir ise sistem kabul etmeyecektir ve yanlış bilgiler ile üyelik gerçekleştirilir ise, siteden para çekme aşamasında sorunlar yaşayabilmeniz mutemeldir. Joybet üyelik  işlemi sırasında ki isim ve soyisminiz ile, parayı çekeceğiniz hesabın isim soy isim bilgileri mutlak suretle uyuşmalıdır. Eğer uyuşmaz ise sistem parayı yatırmayacaktır ve sizden belge talep edecektir. Sizin adınıza başkasının hesabınızdaki parayı çekmemesi adına bu güvenlik işlemleri uygulanmaktadır ve birçok kullanıcı bunu olumsuz anlamda değerlendirmektedir. Aslında bu işlemlerin olması tamamen üyelerin güvenliği açısındandır ve bu da bu sitenin güvenilir bir site olduğunu da gösterir.

Joybet Giriş Adresi Hakkında

Joybet yeni giriş adresinin değişimi 7 günde ortalama 2 kez kapandıktan sonra kullanıcılar sitede erişim problemleri yaşayabilmektedir. Bu site ile ilgili bir durum değildir ve yeni adresin bilinmesi durumunda erişim problemi de ortadan kalkacaktır.  Aynı zamanda yeni adres de eski bilgileriniz ile giriş yapabilecek ve sitedeki bakiyeniz de aynı şekilde duracaktır. Herhangi bir sorun yaşanırsa da canlı destekten çözüm alabilirler.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...