7 Temmuz 2021 Çarşamba

Eski Datça Tatil

 


Ege Bölgesi kapsamında hemen her türlü tatil isteğine yanıt verilebilmektedir. Salgın kapsamında insanlar daha butik daha az kalabalık olan noktalar üzerinde tatil yapmak istemektedir. Amacı bu tür tatiller olanlar için bölgenin son favori noktalarından biri olan EskiDatça önerilmektedir. Bölgede ister butik olarak hizmet veren taş otellerde ister normal butik otellerde konaklama yapılabilmektedir. Doğası ile olduğu kadar mimarisi ile de insana huzur veren Eski Datça aynı zamanda farklı festivallere de ev sahipliği yapmaktadır.

Datça Otelleri

Badem çiçeği Datça denince akla ilk gelen şeylerden biridir. Bahsedilen festivaller de bu çiçeğin açma zamanında gerçekleştirilmektedir. Böylelikle tatilciler eğlenmenin yanı sıra inanılmaz bir doğal güzellik ile karşı karşıya kalmış olmaktadır. Bölgede yaşayanlar bu güzellikleri herkesin görebilmesi için doğanın korunması konusunda oldukça hassas insanlardır. Bundan ötürü tatilcilerin de olabildiğince hassas şekilde hareket etmeleri istenmektedir.

Doğal güzellikler sadece ağaçlar ya da bitki örtüsü ile sınırlı da değildir. Datça’da gün batımı seyredilebilecek inanılmaz noktalar bulunmaktadır. Tatilciler verilen öneriler kapsamında bu noktalarda romantik dakikalar geçirebilmektedir. Gün batımını seyretmek için isteyenler içecekleri ve kamp sandalyeleri ile yola çıkmaktadır. Hazırlıksız gelen tatilciler için ise alışveriş kapsamında belli noktalar gösterilmektedir. Oteller de müşterilerine olabildiği kadar yardımcı olduğu için bu konuda sorun çıkmamaktadır. Tercih edenler şehir merkezinden araç da kiralayabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...