1 Haziran 2021 Salı

Mobil Radyo Dinle

 


Radyolar sadece müzik dinlemek için değil gerek haber almak gerek bilgi içerikli programları takip etmek için de kullanılmaktadır. Online radyo dinle olanağı sunan sistemlerde de durum bu şekilde ilerlemektedir. Fakat insanların büyük bir kısmı radyoları yeni şarkılardan haberdar olmak için kullanmaktadır. Bazı radyo kanalları ise sadece nostaljik yayınlar yapmaktadır. Bu yayınlar da popüler içerikleri yayınlayan kanallar kadar talep görmektedir. Bireyler müzik zevklerine göre online yayın yapan radyo kanalları arasında karara varmaktadır.

Yeni Şarkıları İndir

Ebru Yaşar – Ben Bilmem indir linklerinin kullanım oranlarının artması radyolarda çalınan içeriklerin insanların yaşamlarında etkili olduğunun kanıtları arasında gösterilebilmektedir. Bu neden yüzünden sanatçılar online olsun ya da olmasın parçalarının radyo kanallarında devamlı olarak çalınmasını istemektedir. Şarkı indirme sitelerinde popüler olan bir şarkının sanatçısının diğer şarkılarının da indirme oranları artış göstermektedir. Artık sanatçılar internetteki popülaritelerine göre iş aldıkları için bahsedilen indirme oranları tahmin edilenden daha çok öneme sahiptir.

Ebru Yaşar örneğinde geçerli olan durum Uzi – Kervan indir linki için de geçerliliğini korumaktadır. Bu linkin kullanım oranları da yeni şarkılar arasında azımsanamayacak kadar yüksek değerlere sahiptir. Üstelik bahsedilen linkler sadece bilgisayarlarda da kullanılmamaktadır. Mobil cihazlardan da güvenilir olarak kullanılabilen linkler vardır. Mobil cihazlarına mp3 indirmek isteyenlerin cihazlarının marketlerinden ücretsiz olarak indirebilecekleri uygulamaları değerlendirmeleri de olanaklar kapsamındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...