27 Haziran 2021 Pazar

İnstagram Takipçi Hilesi Nedir?

 


 

İnstagram'da birçok nedenden dolayı takipçi sayınızı artırmak isteyebilirsiniz ancak buna en çok ihtiyaç duyan kitle oldukça yüksek kâr amacı güden kuruluşların Instagram hesaplarıdır. Çünkü Instagram'da güvenilir olduğunuzu kanıtlamanın en iyi yolu, sizi takip eden ve gerçekten güvenilir olan kişilerin sayısına bağlıdır. Referans olarak düşünebilirsiniz. Ancak takipçilerinizin doğal şekillerde artmasını beklemek uzun ve zor bir süreç olabilir. İşte tam bu sırada beğeni hilesi diye de adlandırabileceğimiz takipçi hilesi, devreye girmektedir. Bu ve bu tarz hesaplar, hepimizin bildiği üzere adı geçen yöntemi kullanarak kendilerinin veya ürünlerinin tanıtımlarını yapmaktadırlar. Bunun dışında bazı sosyal medya hesapları, tamamen eğlence üzerine düzenlenmiş olsa dahi, takipçi sayıları sayesinde tanıtım ve reklam alarak hatırı sayılır miktarda para kazanır duruma gelmiştirler.

Takipçi Hilesi bunların dışında yaş ve iş fark etmeksizin her kesimden kullanılan bir olgu haline gelmiştir. Elbette elde ettikleri takipçilerle mutlu olan kitleler, bunu sağlıklı ve toplumcu bir amaç için de kullanabilmektedirler. Dolayısıyla instagram takipçi hilesi, toplum yargısında etkin bir rol oynayan rakamlardan ibaret bir kimlik kargaşasıdır.

Peki Bu Medyatik Kimlik Kargaşası Karşısında Bireyler Nasıl Bir Tutum Sergilemelidir?

Öncelikle bilinmesi gereken şey şudur ki bu platformların “sanal” olmasıdır. Gerçek hayatımızdan kopacak düzeye kadar ulaşmamalı ve elbette, böyle imkanları faydalı ve sağlıklı bir biçimde kullanabilir hale gelmeliyiz. Bunun için de güncel ve gündemden kopmamalı, akışta kalmayı ihmal etmemeliyiz. Platformların tümünü faydalı kullanmayı ve teknoloji çağını gerektirdiği biçimde devralmayı öğrenmeliyiz. İşte instagram takipçi hilesi gibi unsurlar bizim hayatlarımızı kolaylaştırmak üzere geliştirilmiş platformlar ve yöntemler olarak bizi beklemektedirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...