7 Mayıs 2021 Cuma

Burger Yiyelim Farklılıkları

 


Keban Et bünyesinde 1976’da kurulan bu işletmenin en önemli farklılığı, alanındaki en köklü firmalardan birisi olmasıdır. 1500 m2 alana sahip olan et entegre tesisinde üretimlerini sağlayan bu markanın ürünleri TSE helal belgesine sahiptir. İstanbul merkezli bir işletme olan bu markanın ürünlerinin lezzeti dilden dile dolaşmış ve kısa süre içerisinde Türkiye geneli ismini duyurmayı başarmış bir marka haline gelmiştir. Kendi ürünlerini kendisi ürettiği için, diğer rakiplerine oran ile uygun fiyat ile hizmet veren Burger yiyelim, hem ucuz hem de kaliteli hizmet anlayışı ile farklılığını ortaya koymuştur. Et aşkı olan kişilerin ilk tercihi olan bu markanın ürünlerini ürettiği tesiste, son teknolojik makineleri bulunmaktadır.

Burger Yiyelim İle Bildiklerinizi Unutun!

Burger piyasasına girişi ise 2016 yılında olan Burger Yiyelim markası, %100 katkısız ve %100 dana etinden yapılan burgerleri ile de et markasında ki ününü, burger piyasasında kısa sürede devam ettirmiştir. Şuan için 19 şubesi bulunan bu markanın, şubelerinin büyük bir bölümü ise İstanbul’dadır. Aynı zamanda Eskişehir ve Tekirdağ illerinde de şubesi bulunan Burger Yiyelim, kısa zaman içerisinde şube sayılarını çoğaltmış ve çoğaltmaya da devam etmektedir. Sitesi üzerinden istediğiniz şube üzerinden sipariş oluşturma imkanı sizlere sunulmuş olmakla beraber, adrese teslim ve gel al seçenekleri de sipariş öncesi seçenek olarak sunulmuştur. Hamburger severlerin mutlaka denemesi gereken bir markadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...