20 Nisan 2021 Salı

Ziton ZP3 Genel Özellikleri

 


Yangın gerek can kayıplarının yanı sıra maddi kayıplara da neden olan afetlerden biri olarak değerlendirilebilmektedir. Bir yapıda yangın çıkmasına neden olabilecek pek çok farklı nokta bulunmaktadır. Üstelik kasti olarak çıkarılan yangınların sayısı da azımsanamayacak kadar yüksektir. Bundan kaynaklı olarak Ziton Yangın Panelleri kendini geliştirerek hizmet sunumlarına devam etmektedir. Paneller türlerine göre farklı özellikler göstermektedir. Özelliklerin türe göre değişim göstermesi yapı türüne göre panel tercih edebilme avantajını ortaya çıkarmaktadır.

Ziton ZP3 özelleştirilmesi mümkün olan yangın panellerinden biri olarak değerlendirilmektedir. Panel belli zaman aralıklarında otomatik olarak tekrarlama özelliğine sahiptir. Üstelik alım neticesinde elde edilen kartlarla yetinmek şart değildir. Zaman içerisinde istek ve ihtiyaçlara göre kart ekleme işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Bu da giriş çıkış devresi oluşturma şansı yakalanması anlamına gelmektedir. Kullanımı da zor olmayan paneller çıkan yangınlardan kısa süre içerisinde haberdar olunmasını sağlamaktadır.

Ziton ZP2

Teknolojik gelişmelere uygun olarak üretilen yangın panelleri arasında Ziton ZP2 de bulunmaktadır. İnternet sistemleri ile uyumlu olarak çalışan bu panelde e-mail bildirim sistemi olduğunun altı çizilmektedir. Üstelik panelin kolay bir şekilde kullanılabilmesi açısından Jog Dial kontrol tuşu bulunduğu bilinmektedir. Aynı şekilde panelde harici olarak yazıcı desteği de vardır. Sahipleri için uzaktan test imkânı bulunduran panelde sadece gece modu değil aynı zamanda gündüz modu da bulunduğundan özelleştirilerek kullanılabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...