2 Nisan 2021 Cuma

Usui Reiki

 


Hastalıklar sadece fiziki olarak kendini göstermemektedir. Pek kimse tarafından bilinmemesine karşın en ufak bir rahatsızlık bile beden enerjisinde değişim yaratmaktadır. İnsanların doğumlarından sonra kendilerine has bir enerji oluşturdukları bir gerçektir. Yaşanan hastalıklar yüzünden bu enerji direkt bozulmaktadır. Tedavilerin enerjinin düzeltilmesi için bir fayda vermemektedir. Açıklamalara göre reiki gibi terapi yöntemleri tam olarak bu alanda fayda sağlamaktadır. Fiziki tedavi yöntemleri bu terapilerle desteklendiği zaman tam bir iyileşme oluşması mümkün olmaktadır.

Usui reiki hakkında yapılan açıklamalardan bir diğeri de tedavilerin kesinlik kazanmasına destek olmasıdır. Bazı hastalıklar fiziki olarak tedavi edilmesine karşın enerji bakımından olduğu gibi bırakılmaktadır. Bu da hastalıkların belli olmayan zaman dilimlerinde tekrar etmesine yol açmaktadır. Reiki ile terapi alanlar bu süreci ortadan kaldırmaktadır. Bu da tedavinin tam manası ile fayda vermesi olarak değerlendirilmektedir. Ancak terapinin herkes açısından seans sayısı aynı olmayacaktır.

Reiki Hakkında

Ülkemizde reiki eğitimi veren profesyonel merkezlerde kişiye özel çalışmalar hakkında da veriler öğretilmektedir. Seansların kişiden kişiye göre değişim göstermesi yaşanan hastalıkların derecesi şeklinde değerlendirilmektedir. Bu neden yüzünden bazılarına uygulanan seans sayısı diğerlerinden az veyahut fazla olabilmektedir. Burada en önemli husus kişilerin kaliteli merkezlerden terapi görmeleridir. Aynı şekilde eğitimci olmak isteyenlerin de kaliteli olan merkezleri tercih etmeleri önerilmektedir. Böylece eğitimi görenler ilerleyen zamanlarda kendileri de terapi yapabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...