12 Mart 2021 Cuma

Pubg UC Kullanım Alanları


Pubg oyunu içerisinde yer alan harita çeşitliliği ve farklı oyun modları ile dünya genelinde milyonlarca oyuncu kitlesine erişim sağlamış bir oyun olmaktadır. Oyunun içerisinde yer alan çeşitli faktörler oyun severlerin Pubg oyununu severek oynamalarına neden olmaktadır. oyun içerisinde yer alan özel köstüm ve karakterler oyunun içerisinde yer alan para birimi ile satın alınabilmektedir. Oyunun içerisinde kullanılan para birimine verilen isim UC yani Unknown Cash olmaktadır. UC oyun içerisinde özel olan ürünleri elde etmek için kullanılan para birimi olmaktadır. UC gerçek hayatta yer gerçek para ile belirli noktalardan satın alınabilmektedir. Fakat Pubg oyunu mobil olarak oynanabildiği için android ve ios işletim sistemlerinde farklı şekilde satın alınması gerekmektedir. Android telefonlarda pubg uc hilesi android, tercih edilmesi gerekmektedir. İOS işletim sistemli telefonlarda ise pubg uc hilesi ios, sisteminin tercih edilmesi gerekmektedir. Bu neden ile telefonlarda pubg mobile uc, sistemi kullanılmaktadır.

Pubg UC Avantajları

Pubg UC para birimi pubg oyuncularına çok fazla avantaj sağlamaktadır. Bunun nedeni ise UC para birimi ile oyun içerisinde yer alan kamuflaj, silah ve oyun içerisinde yer alan kampanyalı kutuların alınabilmesidir. Kampanyalı kutuların içerisinden daha fazla UC para yada çeşitli kamuflaj ve silahlar çıkabilmektedir. Bu kamuflaj ve silahlar oyunu oynayan kişiyi diğer oyunculardan daha avantajlı kılarak oyunda daha kolay bir şekilde ilerlemesini sağlayabilmektedir.

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...