1 Mart 2021 Pazartesi

Kocaeli Lamine Diş Tedavisi

 


Kocaelideki ağzı ve diş sağlığı merkezlerinde lamine diş tedavisi uygulanmaktadır. Lamine diş ile sağlam diş dokusunda inceltme tekniği kullanarak uygulanmaktadır. Ve kaplama yöntemlerinden biridir. Ayrıca yaprak kaplama adı ile de bilinmektedir. Bu isim ile anılmasının sebebi ise uygulamanın en az inceltme tekniği ile de kullanarak yapılan uygulamalardan olmasıdır. Kocaeli diş tedavisinde pek çok alanda geliştirilmiştir.

Lamine Diş Kimlere Uygulanır

Lamine diş daha fazla beyaz görünüm isteyenler için uygulanmaktadır. Daha önceden beyazlatma tekniğine başlamış fakat bu işin sonucunda başarılı olmamış kişilerdir. Aşınma sorunu yaşayan kişiler ve bu neden dolayı kırık yaşanlarda da başarısız olmuştur. Bu bölgede siyahlaşma gibi görülenler bundan menün olmayanlar Kocaeli diş beyazlatma tekniğine de başvurmuştur. Ağzının içinden estetik olarak memnun kalmayanlar, kanal tedavisinin sonucuda ortaya çıkan sorunlardan kurtulmak isteyenler ve bu bölge de sararmalardan şikayetçi olanlardır. Lamine diş kimlere uygulanamaz sorusunu ise uygulamayı yaptırmak isteyenlerin de sık sık sorulduğu sorulardan biri olmaktadır. Özel olarak bazı kişiler için bu yöntemin de hiçte uygun olmadığınıbelirtmek gerekmektedir. Tırnak yeme ve çene bozukluğu olan kişilerinbu yöntemden uzak durmaları gerekmektedir. Öncelik olarak bunların tedavi edilmesi gerekmektedir ve daha sonra da kişilerin bu uygulamaya yönelmesi gerekmektedir. Aksi halde bu tarz alışkanlıklara da sahip olan kişilerin kolay bir uygulama olan bu yöntemden yapılması mümkün olamayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...