26 Mart 2021 Cuma

Ankara Araç Kiralama Şartları

 


Ankara araç kiralama şartları için sürücünüz en az 21 yaşında olmalıdır. Ekonomik araç kiralamak için sigorta şartlarının gerekliliklerine göre en az 21 yaşında olmalısınız. Orta ve ileri araçlar için alt yaş sınırı 25 yaştır. Lüks ve büyük araçlar için en az 28 yaşında olmalısınız. Ekonomik veya orta sınıf ve üst sınıf araç kiralamak isteyenler için en az 2 yıllık ehliyet sahibi olmaları gerekmektedir. Ankara Keçiören araç kiralama şartlarına göre lüks ve büyük araçlar için kiralama süresi en az 3 yıl olmalıdır. Ek şoför olarak kiralanan herhangi bir araç birden fazla kişi tarafından kullanılabilir. İkinci veya daha fazla sürücünün kiralama yapmadan önce bunu bildirmesi gerekir. Çünkü bunun kira sözleşmesine dahil edilmesi gerekiyor. Ek sürücülerin de koşullara, yaş standartlarına ve ehliyet standartlarına uyması gerekir.  Ankara Çankaya araç kiralama noktalarında da aynı şartlar gerekçesi kullanılmaktadır.

Ankara Oto Kiralama Açmak İçin Hangi Belgeler Gerekli

Ankara oto kiralama açmak için gerekli olan belgelerin sağlanması oldukça zordur. Satın alacağınız araç sayısı ve maliyeti (araç marka modeli, mağaza fiyatı, çalışan sayısı gibi) koşullara göre değişiklik göstermektedir. Ankara Ticaret Odası veya Ticaret Odasına ait tescilli bir nüshası olmalıdır. Harici araç kiralama açmak için gerekli belgeler aşağıdaki gibidir:

• Tapu kopyası

• Mülkün kiralanması durumunda, kira sözleşmesinin aslı veya noter tasdikli sureti

• Yapı Kullanma İzni

• Vergi faturasının bir kopyası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...