26 Şubat 2021 Cuma

Altcoin Analiz Nasıl Yapılır

 


Genel olarak grafik olarak adlandırılan altcoin analiz gelecekteki piyasa fiyatını önceki fiyat hareketlerin ve hacim verilerine göre tahmin etmeyi amaçlayan analiz türlerinden biridir. Altcoin haberleri başlığı altında analiz yaklaşımı, geleneksel finansal piyasalardaki hisse senedi ve diğer varlıklara yoğun bir şekilde uygulanmasıdır. Fakat aynı zamanda kripto para piyasasında para ticareti yapanların ayrılmaz bir bütünüdür. Varlığın genel fiyatı etrafında pek çok faktörü göz önüne alan temel analizlerin aksine teknik altcoin analizi kesinlikle geçmiş fiyat hareketine odaklanmaktadır. Bu sebeple varlığın fiyat dalgalanmalarına ve hacim verilerini inceleme amacıyla bir araç olarak kullanılmaktadır. Pek çok eğilimleri ve elverişli olan alım satım fırsatlarını tespit etme amacıyla kullanılmaktadır.

Altcoin Analiz Göstergeleri Nelerdir

Yaygın olarak gösterilen altcoin analiz bu sınıfın bir parçasıdır. Ve güçlü endekse sahiptir. Zaman zaman fiyat değişiklerine de göre kripto para yorumları başlığı altında da açıklanmaktadır. Basit bir şekilde hareketli ortalamaların aksine osilatörler ve fiyatlandırılan verilere göre matematiksel formüller uygulanmaktadır. Daha önceden tanımlanmış aralıklar içinde bulunan değerler de üretmektedir. Daha basit teknik analiz araçlarıyla veri üretmek için bazı göstergeler bulunmaktadır. Altcoin analizinin merkezi temeli vardır. Piyasa fiyatlarının belli varlıklarıyla temel faktörleri yansıtmasıdır. Fakat esas olarak tarihsel fiyat verilerine de odaklanan analiz yaklaşımının tersine temel analize daha fazla önem veren araştırma stratejisi benimsenmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Oyun Dünyasında Yükselen Yıldız: PUBG Mobile

  Oyun dünyası, PUBG Mobile ve Valorant gibi heyecan verici oyunlarla dolup taşıyor. Bu oyunlar oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor ve re...